IT24: Zenterio köper del av byråpartner

Posted On: 31st March 2015

IT24: Svenska tv-teknikbolaget Zenterio fortsätter vara offensivt. Nu har det Linköpingsbaserade tv-bolaget tecknat ett partneravtal med digitala specialistbyrån Adscribe. Avtalet innebär också att Zenterio går in som investerare i bolaget.

“Vi kan erbjuda en helt ny typ av interaktiv tv-reklam som både är betydligt mer mätbar och bättre målgruppsanpassad”, säger Zenterios vd Robin Rutili.
Genom samarbetet kan Zenterio koppla på Adscribes tilläggstjänster, som är ett sätt för operatörerna att skapa nya intäktsströmmar.

– Vi blir mer och mer en partner för tv-operatörer som vill kunna identifiera och skapa nya intäktströmmar och vi är bland de första som har både kunskapen och verktygen för att kunna erbjuda en fullt integrerad lösning för att göra detta, säger vd Robin Rutili om avtalet och utvecklar:

– Våra kunder inom betal-tv börjar i en allt högre grad att inse potentialen av den användarinformation som de har exklusiv tillgång till. Zenterio, i samarbete med Adscribe, har nu möjlighet att arbeta proaktivt med dessa kunder för att skapa nya intäkter genom att erbjuda en helt ny typ av interaktiv tv-reklam som både är betydligt mer mätbar och bättre målgruppsanpassad.

http://it24.idg.se/2.2275/1.617044/zenterio-koper-del-av-byrapartner

Subscribe

Sign up to our Newsletter

Sign up to our Newsletter